Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
setembre 2020 CAT | CAST | ENG
Exposició Jamais
Exposició «JAMAIS. Óscar Domínguez & Pablo Picasso», fins al 8 de novembre de 2020

L’exposició sorgeix a partir del famós objecte Jamais, de l’any 1938, de l’artista surrealista Óscar Domínguez. L’obra consisteix en un fonògraf emmudit i pintat de blanc el plat del qual està representat per un un parell de pits que giren sota una mà que fa d’agulla, mentre que de l’amplificador en surten unes cames de dona.

ACTUALITAT -
Obertura de l'exposició «Contemporary Presences: Marijn van Kreij», del 17 de setembre a l’1 de novembre
L’exposició està centrada al voltant de la finestra, un tema recurrent tant per Picasso com per Van Kreij. És aquí un punt de trobada entre la vida interior i el món exterior. L’artista presenta centenars de variacions d’una escena amb un marc de finestra blava extret de L’estudi de Picasso (1956).
El Museu Picasso s’uneix a la iniciativa «Museus agraïts» d’Apropa Cultura i l’Ajuntament de Barcelona
«Museus agraïts» ofereix a les persones de col·lectius de professionals i entitats que s’han dedicat a l’atenció de persones en situació de vulnerabilitat i a accions contra la pandèmia de la Covid-19 que puguin accedir gratuïtament als museus amb persones del seu entorn familiar.
ACTIVITATS -
Festival u22: Sessió Off u22
La segona edició del Festival u22 tindrà finalment un format en línia seguint les últimes recomanacions sanitàries i, per tant, queda cancel·lada l’edició que tenia lloc al MACBA i al Museu Picasso el 18 i 19 de setembre.
Jornada de portes obertes per La Mercè, 24 de setembre
Amb motiu de la festa de la Mercè i per celebrar la copatrona de la ciutat, us convidem a visitar el Museu gratuïtament el dia 24 de setembre.
AVANÇ D'INFORMACIÓ-
Barcelona Dibuixa, 25 d’octubre
Barcelona Dibuixa comptarà aquest any amb gairebé quaranta tallers gratuïts, tant presencials com virtuals. Grans i petits podreu crear, dissenyar i explorar les possibilitats infinites que ofereixen un llapis i un paper, ja sigui des de casa o des dels diversos museus, centres culturals i cívics i d’altres entitats que hi participen.
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Instagram Blog Youtube
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
Heu rebut aquest correu perquè la vostra adreça figura a la nostra llista de distribució de l’eButlletí del Museu Picasso de Barcelona. Si no desitgeu rebre’l més, us agrairem que ens ho indiqueu fent clic aquí. Moltes gràcies.
Podeu consultar la política de protecció de dades al nostre web.
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. MAdrid 2020