Si no veieu bé el butlletí cliqueu aquí
DESEMBRE 2017 — CAT | CAST | ENG
1917 Picasso a Barcelona
Exposició «1917. Picasso a Barcelona», fins al 28 de gener

Amb aquesta exposició volem celebrar l’última estada prolongada de Pablo Picasso a Barcelona. D’ençà que el 1904 es va instal·lar a París, no havia passat tant de temps a la nostra ciutat, i posteriorment només hi va tornar durant un breu període estival, el 1933 i el 1934.

ACTUALITAT -
Exposició «Arthur Cravan. Maintenant?», fins al 28 de gener
L’exposició es centra en l’estada de Cravan a Barcelona. El desembre de 1915, arriba a Barcelona i s’hi troba les parelles d’artistes Juliette Roche i Albert Gleizes; Serge Charchoune i Helena Grunhoff, i els Picabia. Per sobreviure, imparteix cursos de boxa en un club reputat i hi arbitra combats.
Exposició «El taller compartit. Picasso, Fín, Vilató, Xavier», fins al 28 de gener
L'exposició té com a objectiu mostrar el gust pel gravat a través de tres generacions d’una mateixa família. Pablo Picasso, J. Fín, Vilató i Xavier són quatre personalitats artístiques profundament diferents.
Exposició «Lucien Clergue: vint-i-set encontres amb Picasso», fins al 28 de gener
L'any 2016 el Museu Picasso de Barcelona compra el fons fotogràfic de Lucien Clergue relatiu a Picasso: prop de sis-centes fotografies en blanc i negre a les sals de plata, totes tiratges d’època. Aquesta exposició presenta la pràctica totalitat del conjunt fotogràfic adquirit i ho fa en forma de crònica.
Restauració de l’obra Ciència i Caritat
Aquesta obra emblemàtica està essent sotmesa a una restauració i revisió exhaustives, a la mateixa sala d’exposició.
Espai pedagògic de l’exposició «El taller compartit»
Espai informatiu de l’exposició «El taller compartit» on podràs aprendre més sobre la tècnica del gravat i participar en un taller pràctic. Vine a visitar-lo amb els amics o en família!
Convocatòria de places de pràctiques al museu, fins l'11 de desembre
Amb aquest programa de formació per a estudiants universitaris mitjançant les pràctiques es vol promoure l'aprenentatge mitjançant l'experiència en els àmbits professionals que es desenvolupen al museu.
ACTIVITATS -
Presentació del llibre Apel·les Fenosa. Entre Paris i El Vendrell al Museu Picasso, 12 de desembre
El dia 12 de desembre a les set de la tarda, al Museu Picasso de Barcelona, tindrà lloc la presentació del llibre Apel·les Fenosa. Entre Paris i El Vendrell, de Josep Miquel Garcia i Jean-Marie del Moral.
Taula rodona: «Barcelona 1917: l’avantguarda que fuig de la Gran Guerra», 14 de desembre
Durant la Primera Guerra Mundial, Barcelona va ser una de les capitals de l’avantguarda. Però, què hi passava, realment, en aquesta ciutat neutral? En aquesta taula rodona s’explorarà el panorama cultural del moment.
Taller de Nadal: «Animalades», 27, 28, 29 i 30 de desembre
Des del Museu de Cultures del Món i el Museu Picasso de Barcelona us convidem conjuntament a indagar i explorar les diferents formes de conèixer i crear a través dels animals. Us animem a participar de les nostres «Animalades»!
NOVES PUBLICACIONS -
Noves publicacions infantils del Museu Picasso, un regal perfecte per a Nadal
Els ulls de Picasso i El bestiari de Picasso són els dos primers títols d’aquesta sèrie, il·lustrada amb obres de la nostra col·lecció.
EL MUSEU AL FLICKR -
El 2017 del Museu Picasso en imatges
Què hem fet durant aquest any al museu? Un munt de coses entre exposicions, inauguracions, activitats familiars, tallers, seminaris, conferències, visites comentades, restauracions, etc. Al Flicrk del Museu us deixem un petit tast del que ha estat aquest 2017 del museu.
Entrades en línia
Horaris i preus
Com arribar-hi
Contacte
Museu Picasso, Barcelona
Montcada 15-23
08003 Barcelona
Connecta
Facebook Twitter Blog Flick
Butlletí
Subscriure's
Donar-se de baixa
www.museupicasso.bcn.cat
© Fundació Museu Picasso de Barcelona © de les reproduccions: Successió Picasso. VEGAP. Barcelona 2017